Coronavirus Italia, 23.073 infectați și peste 2.000 de morți: doar astăzi 349 de decese

Astăzi, numărul  total de al persoanelor infectate în Italia a ajuns la 23.073   cu o creștere față de duminică de 2.470. Ieri au fost  2.853 de cazuri Numărul total de persoane infectate – inclusiv victime și vindecate – a ajuns la 27.980.

Citește și Coronavirus Italia: peste 20.000 de pozitivi și 368 de victime într-o singură zi !

Datele au fost furnizate de comisarul de urgență Angelo Borrelli într-o conferință de presă privind protecția civilă. 2.749 de persoane s-au vindecat după ce au contractat coronavirusul și încă 414 duminică. În total 2.158 de victime, o creștere de 349 de duminică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.