Coronavirus Italia: 1.266 morți…250 într-o singură zi !

În Italia până la acestă oră numărul persoanelor decedate a ajuns la 1.266… 250 într-o singură zi. Acest lucru a fost raportat de comisarul pentru situații de urgență Angelo Borrelli, precizând că persoanele infectate se ridică la 14.955, cu 2.116 mai mulți decât joi.

Citiți și Coronavirus, guvernul britanic nu ia măsuri de precauție. Boris Johnson: „Obișnuiți-vă să vă pierdeți cei dragi”

Numărul total de persoane infectate, inclusiv victimele și cei vindecați, a ajuns la 17.660. Numai în Lombardia numărul de persoane infectate sunt 9.820 și 890 sunt morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.