Coronavirus, Israel: 200 de cazuri pozitive

Numărul persoanelor pozitive din Israel au ajuns aseară la 200. Din aceștia, 157 sunt spitalizați, în timp ce alți 34 sunt în carantină la domiciliu

Citește și Coronavirusul împiedică ISIS: „Opriți atacurile în Europa”

Ministerul israelian al sănătății a declarat că în Cisiordania, numărul persoanelor infectate a crescut ieri de trei ori mai mult (toate în Betleem), ajungând astfel la cifra totală de 38.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.