Coronavirus, Irlanda extinde blocarea până la 18 mai

Irlanda a extins blocarea impusă pentru a stopa răspândirea coronavirusului până la 18 mai. Acest lucru a fost anunțat de premierul Leo Varadkar, adăugând: „Avem nevoie de încă două săptămâni de restricții rigide pentru a slăbi și mai mult virusul”.

Coronavirus, prima pisică testată pozitiv în Franța

Până în prezent, în Irlanda s-au înregistrat 1.265 de victime ale Covid-19, în timp ce persoanele infectate sunt în jur de 21 de mii. Școlile și colegiile se vor redeschide abia în septembrie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.