Coronavirus, Iran aproape 25 de mii de cazuri și 2 mii de morți

Numărul de cazuri de coronavirus în Iran este aproape de 25 de mii, iar decesele au ajuns la aproape 2 mii, acest lucru a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Kianoush Jahanpour, citat la televiziunea de stat.

Citește și Coronavirus, 2,6 miliarde de persoane sunt în izolare la domiciliu în toată lumea

Sunt 24.811 persoane infectate, inclusiv 1.762 de cazuri înregistrate în ultimele 24 de ore. Între timp, numărul morților a crescut la 1.934, cu o creștere de 122 față de luni. Până în prezent, 8.931 de persoane considerate  vindecate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.