Coronavirus Iran, 1.685 de morți. Resping ajutorul Statelor Unite

1.685 de persoane au murit în Iran din cauza coronavirusului, în timp ce numărul  infecțiilor  a ajuns la 21.638, a declarta Ministrul Sănătății, Kianoush Jahanpour, precizând că în ultimele 24 de ore au fost 1028 de noi infecții și 129 de decese.

Între timp, liderul suprem iranian, Ayatollah Ali Khamenei, a refuzat ajutorul oferit de americani, referindu-se din nou la teoria conspirației potrivit căreia virusul a fost creat de Statele Unite împotriva Chinei și al Iranului. “Avem mulți dușmani, dar cei mai răi sunt americanii”, a spus Kahmenei într-un discurs televizat cu ocazia Anului Nou persan.

Citește și Crimă îngrozitoare în Italia: un tânăr și-a decapitat mama

„În aceste condiții, nu putem accepta oferte ca acestea”, a adăugat el, respingând ofertele americane.

Liderul suprem iranian a acuzat în mod repetat Washingtonul că a creat virusul ca armă bacteriologică. Liderul suprem a vorbit de acasă și nu, ca de obicei, în mausoleul imamului Resa din Mashhad. De fapt, evenimentul anual a fost anulat pentru a nu contribui la răspândirea infecției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.