Coronavirus, ipoteză șoc! Virusul își are originea într-un laborator militar din Wuhan

Presa americană: „Armele chimice dezvoltate în laboratoarele Wuhan”

Între timp, se consolidează ipotezele conform cărora epidemia provine dintr-un laborator Wuhan. Potrivit lui Dany Shoham, fost ofițer de informații militare israeliene, expert în război bacteriologic, în orașul chinez există un laborator conectat la programul de arme chimice secrete desfășurat de Beijing, singurul din țară considerat sigur pentru studiul virusuri mortale.

Shoham a explicat pentru Washington Times că în cadrul institutului Wuhan „armele biologice sunt folosite probabil în planurile de cercetare și dezvoltare” și  că epidemia mortală  răspândită la nivel mondial ar fi putut avea originea într-un laborator Wuhan legat de programul de arme biologice ascunse din China .

Citește și Coronavirus, crește alarma: 41 de morți și 1300 de infectați

Pe măsură ce un focarul viral se dezvoltă în China, un singur laborator din țară îndeplinește standardele de biosecuritate necesare pentru a studia noua boală. Laboratorul se află în centrul orașului Wuhan, orașul în care a apărut pentru prima dată coronavirusul recent identificat, potrivit Hindustan Times , un post de știri indian. Laboratorul cunoscut  sub denumirea de Wuhan National Biosafety Laboratory este găzduită în cadrul Academiei Chineze de Științe și a fost special concepută pentru a ajuta oamenii de știință chinezi „să se pregătească și să răspundă la viitoarele focare de boli infecțioase”, potrivit unui raport din 2019 publicat de Centrele SUA pentru Controlul și prevenirea bolilor (CDC).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.