Coronavirus, într-o instituție psihiatrică din Rusia cel puțin 270 de infecții

O instituție psihiatrică din regiunea Rostov din sudul Rusiei s-a transformat într-un focar uriaș de infecții  Covid-19. Cel puțin 270 de persoane au rezultat pozitive pentru coronavirus, relatează agenția Interfax, citând managerul regional al Serviciului Federal pentru protecția drepturilor consumatorilor, Evgeny Kovalev.

Un primar s-a prefăcut mort după ce a încălcat restricțiile și s-a dus la chefuit

În structură suny internate 750 de persoane unde lucrează 400 de angajați. “Continuăm testele și intenționăm să le terminăm astăzi. Dacă vrem să vorbim despre cazuri confirmate în acest moment, cifra este de aproximativ 270 de persoane. Majoritatea sunt pacienți, plus trei colaboratori “, a spus Kovalev.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.