Coronavirus, intelligence SUA și Marea Britanie: „Centrele de cercetare au fost ținta hackerilor ”

Grupuri de hackeri legate de guvernele străine au încercat să intre în sistemele informatice ale laboratoarelor și centrelor de cercetare implicate în răspunsul global la pandemia coronavirusului. Este alarma lansată de Statele Unite și Marea Britanie, care într-o declarație comună a Agenției de Securitate pentru Cibersecuritate și Infrastructură a SUA și Centrul Național Cyber ​​Security Cyber ​​britanic denunță acțiunile hackerilor care „vizează activ organizațiile implicate atât în la nivel național și internațional în lupta împotriva Covid-19 “.

15 copii din SUA au fost internați la spital cu sindromul Kawasaki. Cazuri similare și în Europa

Potrivit agențiilor din SUA și GB, atacurile ar face parte dintr-o ofensivă a hackerilor pentru a „obține informații de informații despre politicile naționale sau internaționale de sănătate sau pentru a achiziționa date sensibile despre cercetările referitoare la Covid-19”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.