Coronavirus, Institutul Koch a declarat Viena zonă de risc

Institutul Robert Koch din Berlin a inclus capitala austriacă Viena printre zonele cu risc de coronavirus. Acest lucru a fost anunțat de același institut pe pagina sa web.

Spania se îndreaptă spre un nou blocaj și noi restricții. Vezi unde și de când

Criteriul pentru plasarea unei locații pe „lista neagră” este depășirea a 50 de noi infecții la 100 de mii de locuitori. La Viena, incidența a fost de 113 cazuri noi la 100 de mii de locuitori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.