Coronavirus, influencer chinez mănâncă o broască vie și pe web explodează polemica: „Deci de aici a izbucnit virusul!”

Videoclipul unui  influencer chinez cunoscut care mănâncă o broască vie aprinde polemicile  despre Coronavirus. Consiliul relațiilor externe, expert în sănătate publică, Yanzhong Huang, a declarat pentru revista Times: „Aceasta este doar o parte din cultura chineză. Le place să mănânce ceva viu » , specificând că acesta ar fi sinonim cu virilitatea. Dar tocmai această practică reprezintă un risc grav pentru răspândirea acestui tip de virus.

Experții încearcă să descopere originea virusului mortal, mulți au sugerat că boala, similară cu pneumonia, se poate datora tendinței de a mânca animale vii. În această privință, a apărut videoclipul unui influencer  chinez cunoscut care într-o piață de animale, apucă o broască, o decapitează cu dinții și apoi începe să mănânce din ea.   Videoclipul datează din 2016, dar utilizatorii l-au redistribuit și s-au aruncat  împotriva youtuber-ului.

Citește și Timp de cinci ani o mamă a racoltat fiului ei câte o jumătate de litru de sânge pe săptămână

Mulți și-au exprimat dezaprobarea, mulți alți s-au preocupat și de practica neigienică și periculoasă, așa cum se arată prin răspândirea unor viruși ca acesta. Piețele, în special cele care vând animale vii, ar putea fi un alt factor care contribuie la izbucnirea acestui tip de epidemie, potrivit experților. Amestecul de urină, fecale și alte lichide ale animalor vii și sălbatice, care ajunge să se amestece cu sângele animalelor sacrificate oferă oportunități ideale pentru creșterea virusurilor și bacteriilor.

++++ ATENȚIE ++++
Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional !

https://youtu.be/uiamLZ4k1xs

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.