Coronavirus, infecția continuă să se răspândească peste tot în lume: în Italia peste 1.570 infectați și 34 de morți

Infecția se răspândește peste tot în lume și în diferite țări ale Europei, cu peste 1.570 de infectați în Italia, în timp ce mai multe companii aeriene suspendă zborurile către Milano. Consilierul regional pentru sănătate din Lombardia, intenționează să cheme medicii pensionari înapoi în urgențele spitalelor

Primul Grand Prix MotoGp, programat în Qatar pe 8 martie la Losail, a fost anulat din cauza urgenței coronavirusului. Următorul Grang Prix din Thailanda urmează să fie mutat în octombrie.

Citește și Și-a lovit fiul adoptiv cu 135 de lovituri de mâner de lemn. Copilul moare după 9 luni de agonie

Franța anunță 130 de infectați, 9 dintre ele se află în stare gravă. Două persoane s-au infectat iar bilanțul deceselor a ajuns la 12.

Există și un prim caz de coronavirus în Republica Dominicană: este vorba un cetățean italian care a ajuns în țară pe 22 februarie, fără simptome, raportează Miami Herald . Ar fi primul caz din Caraibe. Italianul în vârstă de 62 de ani este internat în spitalul militar Ramon de Lara din San Isidro, iar starea lui nu este îngrijorătoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.