Coronavirus, Indonezia vrea să ducă persoanele infectate pe o insulă părăsită

După ce s-au confirmat primele cazuri de coronavirus, autoritățile indoneziene intenționează să construiască un spital pentru pacienții afectați de virusul covid-19 pe insula Galang , în arhipelagul Riau, situat la 50 de kilometri de Aeroportul Internațional Hang Nadim din Batam, conform rapoartelor de la Jakarta Post.

Insula găzduiește o fostă tabără de refugiați din Vietnam , care ar putea deveni acum o unitate de sănătate pentru cei infectați și poate servi ca centru de carantină . Locul are aprovizionare cu apă potabilă și electricitate.

Citește și Și-a decapitat fosta soacră și a lăsat capul în chiuvetă: ” Trebuia să-i eliberez sufletul”

Noul spital de pe Insula Galang ar avea o capacitate de 1000 de pacienți și ar avea, de asemenea, 50 de module de izolare, care ar reprezenta 2% din capacitatea totală. Construcția sa ar putea fi finalizată într-o lună, deși autoritățile nu au precizat încă data începerii lucrărilor.

Locația a fost vizitată de comandantul forțelor armate naționale indoneziene, Hadi Tjahjanto, care și-a dat aprobarea să găzduiască persoanele infectate, deși autoritățile medicale din insulele Riau spun că decizia nu este încă finală și că a fost făcută doar o evaluare a locului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.