Coronavirus, încep restricțiile și în Belgia

Belgia solicită cetățenilor să rămână în  case pentru a opri infecția cu coronavirus. Restricți, anunțată de guvern în această seară, va începe de mâine la prânz și va dura cel puțin până pe 5 aprilie. Se poate ieși , ca și în celelate țări,  doar pentru a merge la magazine alimentare, farmacii, bănci, oficii poștale și benzinării.

Vor avea voie să meargă la locul de muncă   numai dacă este necesar. De asemenea, sunt autorizate ieșirile de urgență și pentru îngrijirea persoanelor în dificultate. Se poate ieși și face sport în aer liber  dar respectând distanța de cel puțin 1,5 metri față de ceilalți.

Citește și Coronavirus Italia, nou bilanț tragic: : 26.062 pozitivi, 2.941 vindecați și 2.503 morți

Poliția va fi însărcinată cu aplicarea strictă a noilor măsuri. Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.