Coronavirus, înălbitor vândut pe post de ”leacul minune”: „Biserica Sănătății” amendată

Paradoxul este sub ochii tuturor.  Mai multe produse, toate bazate pe înălbitor , au fost  vândute cu promisiunea de a trata diferite tipuri de boli, de la diabet până la autism, inclusiv cancer, acnee și chiar Covid-19 . Cu toate acestea, pe etichetă, avertismentele vorbesc clar: „Atenție, otravă”. Din acest motiv, ”Biserica Sănătății, o organizație religioasă neconvențională, a fost amendată de autoritățile din Australia cu 151.200 de dolari (puțin peste 90 de mii de euro).

Așa-numita Miracle Mineral Solution (MMS), a ajuns în vizorul autorităților australiene , ca un produs miraculos, capabil să vindece diverse boli, chiar și unele foarte grave. Această „soluție miraculoasă” era vândută de ceva vreme de Biserica Sănătății , fondată în Statele Unite și cu mai multe filiale  împrăștiate în diferite țări ale lumii, dar de data aceasta au exagerat:   „Miracle Mineral Solution vă ajută să vindecați, să atenuați și să preveniți efectele coronavirusului», se pot citi în câteva mesaje promoționale de acum câteva săptămâni.

Avertismentul OMS: „Dezinfectarea străzilor este inutilă și periculoasă pentru sănătate”

Aceste tipuri de produse conțin clorit de sodiu , cunoscut și sub numele de „oxigen stabilizat” și au fost vândute de ani de zile de către Biserica Sănătății din întreaga lume. Autoritățile competente australiene au decis să sancționeze Biserica Sănătăți : „Nu numai că nu există dovezi ale eficacității terapeutice a acestor produse, dar există riscuri evidente pentru sănătate atunci când sunt utilizate: greață, vărsături, diaree, deshidratare severă “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.