Coronavirus, în Wuhan un alt medic a murit

Un alt medic care s-a luptat în prima linie cu epidemia de coronavirus din Wuhan a murit. The South China Morning Post relatează că Mei Zhongming, în vârstă de 57 de ani, un oftalmolog la Spitalul Central Wuhan, a murit.

Medicul a lucrat cot la cot cu Li Wenliang, colegul lui în vârstă de 34 de ani, care a fost printre primii care a răspândit alarma legată de Covid-19 și care a ajuns în vizorul poliției pentru informațiile diseminate. Li a murit în februarie.

Citește și VIDEO / Fanaticii religioși iranieni ling sanctuarele și spun că nu sunt „speriați de coronavirus”

În urmă cu două zile, Jiang Xueqing, un alt medic în vârstă de 55 de ani, un primar chirurgical, a murit și el după ce a a fost infectat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.