Coronavirus, în Wuhan nu se mănâncă numai lilieci ci și koala și pui de lupi

Koala, șerpi, șoareci, pui de lup. Și nu numai ….  țestoase, păuni, salamandre și arici. Acestea sunt câteva dintre animalele vii, comercializate ca „produse alimentare”, expuse în ultimele zile pe piața din Wuhan, care este considerată a fi „epicentrul” coronavirusului. Informația a fost dată de  New Zealand Herald citând South China Morning Post, care se referă la reclame afișate pe piață. Afișuri bine puse la vedere în care se enumerau animalele care erau disponibile: vulpi, crocodili, pui de lup, salamandre, șerpi, șoareci, păuni, arici și chiar koala.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

Toate erau vii, toate gata să fie ucise și gătite de clienți. Se spune că comerțul acestor specii în scopuri alimentare a monopolizat atenția asupra lui rețelei chineze de socializare Weibo. Originea coronavirusului încă nu este cunoscută, dar se pare că printre primele cauze ar fi șerpii sau liliecii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.