Coronavirus: în Wuhan se lucrează la construirea unui spital de urgență

În Wuhan,  orașul de unde a pornit virusul killer este o cursă împotriva timpului  pentru a construi un spital de urgență cu 1.000 de paturi, scrie  The Guardian. Muncitori și buldozere lucrează într-o zonă care era destinată unui centru de vacanță.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

Conform rapoartelor mass-media chineze, lucrările vor dura șase zile până când spitalul va fi în stare de funcționare. În 2003, când China a fost lovită de virusul  Sars, 7.000 de lucrători au construit spitalul Xiaotangshan din suburbiile din Beijing în doar o săptămână.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.