Coronavirus în Wuhan, două luni de carantină se elimină restricțiile

Provincia Hubei înlătură limitele de călătorie impuse în urmă cu două luni în eforturile de a opri răspândirea noului coronavirus. Decizia a fost dată încă de la miezul nopții, marți, conform celor stabilite și comunicate într-o notă de către Comitetul local de prevenire și control. .

Citește și Coronavirus, iese la plimabare cu o capră în lesă : amendat

Toate persoanele care dețin „codul verde”, prin urmare, fără riscul de infecție nu vor mai avea restricții. Și în Wuhan vor fi ridicate restricțiile , dar numai începând cu 8 aprilie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.