Coronavirus, în SUA cel puțin 609.685 de cazuri și 26.059 de decese

În Statele Unite există cel puțin 609.685 de cazuri și 26.059 decese cauzate de noul coronavirus. Acest lucru rezultă din datele Universității Johns Hopkins. Totalul include cazurile din toate cele 50 de state, districtul Columbia și teritoriile S.U.A., precum și cazuri care implică cetățeni repatriați. Wyoming a raportat primul său deces în urmă cu două zile.

Germania, apelul unei grădini zoologice: „Ajutați-ne, trebuie să ucidem unele animale pentru a le hrăni pe altele”

Cel mai afectat oraș este New York, cu 110.465 de cazuri și 7.905 de decese; statul cel mai afectat, cu 203.377 de cazuri și 10.842 de decese este New York urmat New Jersey, cu 68.824 de cazuri și cel puțin 2.805 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.