Coronavirus, în Statele Unite aproape 2000 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, Statele Unite au înregistrat 1.783 decese cauzate de coronavirus în 24 de ore . Numărul morților se ridică la 16.478 de la începutul pandemiei. Președintele Trump  deja se gândește la redeschidere, cu toate că SUA este în acest moment cea mai afectată țară de COVd-19 după Italia.

Datele raportate de Universitatea Johns Hopkins sunt clare: după joi, 9 aprilie, numărul total de decese aferente al coronavirusului se ridică la 16.478 , iar numărul de cazuri pozitive ajunge la 454.304. Cu aceste cifre, Statele Unite depășește cu siguranță Italia, devenind astefel țara cea mai afectată de pandemia Covid-19.

Coronavirus, scandal monstru în Olanda: „Inutil să salvezi persoanele în vârstă obeze și fumătorii, oricum vor muri în doi ani”

Cu toate acestea, președintele Trump se gândește deja la faza de redeschidere și cum să repornească economia țării. „Dacă totul merge așa cum sperăm, vom redeschide țara mai puternică ca oricând  ”, a spus președintele.

Orașul din Statele Unite care se confruntă cu cele mai multe decese coronavirus este New York : 799 de decese într-o zi, ceea ce duce numărul deceselor de coronavirus la peste 7 mii , aproape jumătate din totalul Statelor Unite. Numai în ultima săptămână s-au înregistrat 4 mii de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.