Coronavirus în Spania, un agent de la Guardia Civil a murit: Pedro avea 37 de ani și nu avea alte patologii

Printre cele mai tinere victime ale Coronavirusului din Spania se numără Pedro Alameda, un agent de la Guardia Civil în vârstă de 37 de ani. Bărbatul, conform rapoartelor din presa spaniolă, a murit după ce a fost testat pozitiv pentru noul virus, în ciuda faptului că nu avea o patologie anterioară. Pedro, care până acum câteva zile era era la postul de muncă , a fost internat pe 6 martie în centrul spitalului din Quiro’n de Alcorco’n, în apropiere de Madrid .

Ministrul de Interne, Fernando Grande-Marlaska, și-a trimis „condoleanțele” familiei și colegilor agentului, precum și corpului Guardiei civile prin contul de Twitter al ministerului.

“Regret profund moartea unui membru al Guardiei, victima Covid-19. Pedro și-a dedicat viața în a servi cetățenii. Odihnește-te în pace”, se arată în mesaj. Chiar și Asociația Unificată a Gărzilor Civile își exprimă „regretul pentru această tragedie care se alătură celei de peste cinci sute de familii spaniole care au pierdut o persoană iubită” din cauza acestei pandemii.

Citește și Coronavirus, alerta unui medic italian: „Vârsta medie a pacienților infectați scade”

Asociația subliniază că agentul decedat „a fost mereu angajat în activitatea sa și în serviciul companiei și dispus să-și ajute colegii ori de câte ori a fost nevoie”. Era tatăl unei fetițe de cinci ani. Vestea morții sale vine la o zi după moartea primului ofițer de poliție din Spania din cauza pandemiei care acum paralizează întreaga țară iberică.

Numele său era Juan Sánchez, locuia la Madrid, avea 58 de ani și suferea de o boală respiratorie. În Spania cazurile pozitive au ajuns la 13.716 și 598  victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.