Coronavirus, în Spania, peste 18.000 de decese și 170.000 de infecții

Numărul de decese din Spania crește din nou. Datele publicate de Ministerul Sănătății din Madrid și raportate de El Mundo și El Pais vorbesc despre 567 de decese în ultimele 24 de ore, comparativ cu 517 confirmate ieri. Numărul total de decese crește astfel la 18.056 de victime.

Polițiștii din Spania distribuie măști populației

Cazurile confirmate au ajuns la 172.541, dintre care 3.045 din ultimele 24 de ore. În Spania, a doua țară la nivel mondial în ceea ce privește numărul de infecții, 67.504 de persoane au fost considerate vindecate .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.