Coronavirus, în Spania, cazurile cresc cu repeziciune: 24.926de infecții și 1.326 de decese

Numărul epidemiei de coronavirus din Spania se înrăutățește oră cu oră. Conform celor mai recente date furnizate de Ministerul Sănătății din Madrid, 1.326 au murit și 24.926 au fost infectate. În schimb, cei vindecați sunt 2.125. Prin urmare, în 24 de ore, s-a înregistrat o creștere de aproape 5 mii de cazuri și 324 de decese în Spania.

Fernando Simon, directorul Centrului pentru Coordonarea Urgențelor în Sănătate, a avertizat că „este foarte probabil ca datele să subestimeze realitatea” și că „vor veni zilele grele”. Ministerul spaniol de interne a anunțat că au fost raportate 31 de mii de persoane și 315 de arestate pentru mutarea în țară fără o justificare valabilă.

Citește și Italia, Bergamo: coloană de vehicule militare transportă alte sicrie în alte crematorii

Spania este a patra țară cu numărul de decese precedate de Iran, China și Italia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.