Coronavirus, în Spania aproape 3 mii de infecții și 84 de decese

În Spania există aproape trei mii de cazuri de infecții cu coronavirus, iar decesele legate de Covid-19 au ajuns la 84, a declarat Ministerul Sănătății din Madrid

Ministrul spaniol Irene Montero, a fost, de asemenea rezultată pozitiv pentru testul coronavirus, a anunțat guvernul spaniol. Partenerul Montero și liderul Podemos, Pablo Iglesias, vicepreședinte al guvernului, se află în carantină.

Citește și Izvestia: coronavirusul poate lua o formă cronică

Toți membrii guvernului spaniol al lui Pedro Sanchez sunt supuși în prezent la test.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.