Coronavirus, în Spania 70% din noile cazurile sunt cadre medicale

Peste 70% din noile cazuri de coronavirus înregistrate în Spania în ultimele 24 de ore sunt cadre medicale, a dezvăluit Ministerul Sănătății . Dintre cei 867 de noi infectați, 631 sunt profesioniști din domeniul sănătății, o tendință care a început deja în urmă cu câteva zile.

După urgența Covid, Wuhan a devenit cea mai aleasă destinație pentru turiștii chinezi

La 28 aprilie, lucrătorii din domeniul sănătății au reprezentat 66% (5.587) din cele 8.500 de noi  cazuri Covid-19 în țară.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.