Coronavirus, în școala unde învață George și Charlotte, 4 copii se află în carantină

Alerta Coronavirus implică acum fiecare țară europeană și printre cele mai active țări în încercarea de a face față fiecărei urgențe posibile, există cu siguranță Regatul Unit. De fapt, mii de teste au fost deja efectuate pentru a identifica posibile infecții și au fost luate măsuri destul de drastice. În ultimele ore, de fapt, ceea ce s-a întâmplat la Thomas’s Battersea, școala la care învăță George și Charlotte, primii doi copii ai prințului William și Kate Middleton, face mult zgomot în presa britanică.

Citește și Coronavirus, alertă în SUA: se preconizează o creștere a numărului de cazuri

În prestigioasa școală, situată în cadranul de sud-vest al Londrei, patru copii se află în carantină și așteaptă să primească rezultatul definitiv al testelor de pe Covid-19. După cum relatează Evening Standard, este vorba de patru copii care au fost în vacanță la schi în Italia de Nord și care, la întoarcere, au avut simptome precum febră și frisoane.

Între timp, guvernul britanic le-a recomandat cetățenilor să nu călătorească în nordul Italiei. În Marea Britanie, unele școli s-au închis deja în fața alertei Coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.