Coronavirus, în Rusia s-au înregistrat peste 1150 de cazuri în 24 de ore

În Rusia s-au înregistrat peste o mie de cazuri de coronavirus în ultimele 24 de ore. Datele oficiale au fost lansate în această dimineață și raportate de agenția Tass care anunță  un total de aproape 7.497 de cazuri în 81 de regiuni ale țării, cu 1.154 mai multe decât ieri.

În plus, s-au înregistrat alte 11 decese coronavirus pentru un total de 58 de victime. În schimb, 494 de persoane au fost considerate vindecate.

Numărul victimelor Covid în SUA sunt îngrozitoare: 1.150 de morți în ultimele 24 de ore !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.