Coronavirus, în Rusia peste 1170 de cazuri într-o singură zi

În ultimele 24 de ore în Rusia s-au înregistrat 1.175 de cazuri noi de Covid-19. Numărul total de infecții confirmate de la începutul crizei este de 8.672, raportează  grupul de lucru care coordonează eforturile guvernului împotriva epidemiei.

Iran: 600 de persoane au murit după ce au băut alcool contrafăcut ca leac împotriva Covid

Cinci persoane cu Covid-19 au murit de ieri. În total, sunt 63 de decese. Epidemia a afectat 81 dintre cele 85 de regiuni ale Federației.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.