Coronavirus în Rusia, a depășit 100 de mii de cazuri și 1000 de decese

În Rusia au fost depășite o sută de mii de infecții de Covid-19, cu un record de peste șapte mii de cazuri noi într-o singură zi, a declarat Centrul rus pentru criza cauzată de coronavirus menționând că numărul exact de noi cazuri în ultimele 24 de ore este de 7.099 pentru un total de 106.498 infectați.

Numărul total de victime, pe de altă parte, a crescut la 1.073, cu 101 persoane decedate într-o singură zi.

Marea Britanie lasă persoanele cu dizabilități fără mâncare și medicamente

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.