Coronavirus, în Portugalia CR7 își transformă hotelurile de lux în spitale

Coronavirus, în Portugalia CR7 își transformă hotelurile de lux în spitale. “Tratamente gratuite: medicii, asistentele și personalul vor fi plătiți de Ronaldo”

În lupta împotriva coronavirusului Cristiano Ronaldo se implică enorm, înr-un mod demn de admirat. Și face acest lucru printr-un gest important pentru a ajuta asistența medicală portugheză să facă față situațiilor de urgență.

Citește și Coronavirus: Portugalia închide toate școlile și declară „starea de urgență”

Conform rapoartelor Marca, CR7 a decis transformarea hotelurilor sale în spitale. Facilitățile pot fi folosite complet gratuit de pacienții cu Covid-19. De fapt, medicii, asistentele și personalul vor fi plătiți de Ronaldo.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.