Coronavirus, în Peru aproape 6 mii de cazuri într-o singură zi

În Peru s-au înregistrat  aproximativ  șase mii de noi cazuri de coronavirus  în ultimele 24 de ore. Potrivit Ministerului Sănătății din Lima cele 5.965 de noi cazuri de coronavirus au actualizat totalul bolnavilor pozitivi  la 214.788. În schimb, 206 de persoane și-au pierdut viața din cauza complicațiilor legate de infecție, crescând astfel numărul total de decese până la 6.109. Peru pare a fi a doua țară cea mai afectată de pandemia Covid-19 în America Latină după Brazilia.

Africa de Sud, femeie însărcinată în 8 luni înjunghiată până la moarte și spânzurată de un copac

Regiunea capitalei Lima rămâne cea care suferă cel mai mult, cu 125.640 de cazuri confirmate. În prezent, există 10.026 de persoane internate în spitalele din Peru. Peste o mie se află în terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.