Coronavirus, în Olanda, peste 10 mii de cazuri și 771 de morți

Olanda ca și Belgia, depășește 10 mii de cazuri de infecții cu coronavirus. Conform ultimului bilanț al autorităților de sănătate olandeze, în Olanda există până acum 10.866 de pozitivi (+ 1.104 față de ieri) și 771 de persoane decese. În ultimele 24 de ore  132 de persoane au murit. În total, 3.483 de persoane sunt internate în spital.

Citește și Coronavirus, în New York „o persoană moare la fiecare 17 minute”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.