Coronavirus în Olanda: cozi la magazine pentru a cumpăra canabis înainte de închiderea lor

Fără măști, geluri dezinfectante sau distanța de un metru. Olandezii au dat fuga în magazine a scurt timp după anunțul guvernului care a decretat închiderea acestora până pe 6 aprilie 2020. Dacă în Italia și Germania supermarketurile au fost luat e cu asalt , în Olanda oamenilor le-a fost frică să rămână fără provizii de canabis.

Unele baruri și cafebnele au trebuit să rămână deschise chiar și după orarul de închidere. În timp ce în fața unui magazin coada se persoane le lungea din ce în ce mai mult, un bărbat a fost arestat: începuse să tușească intenționat pentru a-i împrăștia pe ceilalți care stăteau la coadă într-un magazin din Den Bosch.

Citește și Politicieni din întreaga lume pozitivi : coronavirusul nu iartă pe nimeni

Pe lângă închiderea mai multor activități comerciale, guvernul canadian a stabilit închiderea și școlilor de toate nivelurile și a grădinițelor. Olanda va avea aceeași soartă ca și Italia. Premierul a anunțat măsuri pentru a sprijini antreprenorii aflați în dificultate, inclusiv scurtarea programului de lucru și împrumuturile subvenționate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.