Coronavirus, în Olanda a început masacrul celor 1.500 de nurci

Autoritățile olandeze au început să ucidă cele 1.500 de nurci dintr-o fermă din sudul țării, unde au fost raportate cazuri Covid-19 printre unele exemplare, după ce un judecător a respins un apel depus de un grup de activiști pentru drepturile animalelor. Ministerul Olandez al Agriculturii a anunțat că va ucide peste  „  10.000 de nurci” în fermele unde au fost identificate cazuri de coronavirus pentru a le împiedica să devină focare de infecție.

Coronavirus, Olanda va ucide mii de nurci infectate

Masacrul a început “sâmbătă într-o fermă de nurci din Deurne, ( în sudul Olandei )”, a declarat Frederique Hermie, o purtătoare de cuvânt a organismului responsabil cu siguranța alimentară și a sănătății.

„Această companie are în jur de 1.500 de exemplare de sex feminin și fiecare exemplar are câte 4-5 pui ”, a adăugat Hermie, subliniind că animalele sunt ucise cu monoxid de carbon.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.