Coronavirus, în New York „o persoană moare la fiecare 17 minute”

Potrivit New York Post , coronavirusul ucide o persoană la fiecare 17 minute . Numărul infectaților a ajuns la 26.600, dintre care 5.250 sunt în terapie intensivă. În cele din urmă, potrivit New York Times , New York se va confrunta cu o epidemie mai violentă decât cea a Wuhanului sau a Lombardiei. Cea mai afectată zonă din New York este Queens cu 8.529 de cazuri, urmată de Brooklyn cu 7.091, Bronx cu 4.880, Manhattan cu 4.627 și State Island cu 1.534.

Citește și Tragedie în familie: tatăl și fiica mor la 24 de ore distanță unul de celălalt

Între timp, numărul infecțiilor în lume depășesc 600 de mii, în timp ce în Europa numărul deceselor sunt peste 20 de mii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.