Coronavirus, în Michigan se protestează împotriva extinderii blocajului

Numărul de decese cauzate de coronavirus în Statele Unite ajunge la 2.000 de persoane pe zi. În ciuda acestui fapt, cetățenii din Michigan protestează împotriva extinderii blocajului cu o lună pentru a face față situațiilor de urgență coronavirus. Protestul a luat numele de operațiune Gridlock Operation” . Timp de șase zile, manifestanții au ieșit în stradă, protestând împotriva măsurii luate de guvernatorul Gretchen Withmer.

Coronavirus, stare de urgență extinsă în toată Japonia

Cetățenii statului Michigan spun NU extinderii blocajului . De șase zile, protestul civil care a luat numele de Operațiune Gridlock a adus cetățenii în stradă pentru a demonstra. Locuitorii ocupă toate străzile cu mașini și autoutilitare și plancarde în semn  de protest:„Libertatea pierdută o dată se pierde pentru totdeauna”,și „Securitatea fără libertate se numește închisoare”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.