Coronavirus în Mexic, președintele Obrador: “Ieșiți la restaurant, continuați-vă viața”

Coronavirus, Mexic continuă să-și trăiască zilele ca și când nu s-a întâmplat nimic. Astfel, președintele țării, Andres Manuel Lopez Obrador, și-a îndemnat poporul să „nu nu rămâneți închiși în case”  și să nu ia măsuri „exagerate” în fața apariției noului coronavirus. Într-adevăr. “Dacă o poți face și ai posibilitate economică șă continui  să-ți duci familia să mănânce, la restaurante, fă-o pentru că înseamnă consolidarea economiei familiale și a economiei populare”, a spus șeful statului într-o înregistrare video în timp ce se afla într-un restaurant din statul Oaxaca.

Lopez Obrador a adăugat că țara sa se află încă în prima fază a situației de urgență, cea în care infecțiile continuă să fie de la pacienții care au venit de peste graniță și că va fi el însuși cel „care va spune când le va spune să stea în case”.

Citește și Un nou virus mortal lovește China: HANTAVIRUS, virusul adus de șobolani

„Dacă ne paralizăm nu facem nimic bun, nu ne vom ajuta”, a spus „Amlo” amintind că guvernul se pregătește pentru evoluția situației, dar este necesar „să nu ne speriem, să nu anticipăm” situații critice.

Comida en el restaurante La Teca en Oaxaca

Hoy recordé a don Luis González y su gran obra «Pueblo en Vilo. Microhistoria de San José de Gracia». También salió en la plática a la hora de la comida, con doña Esperanza del restaurante La Teca, don Andrés Henestrosa, de San Francisco Ixhuatán, Oaxaca, quien nos dejó la bella novela «El retrato de mi madre». ¡Cuánta cultura hay en nuestro querido México!

Pubblicato da Andrés Manuel López Obrador su Domenica 22 marzo 2020

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.