Coronavirus, în marea din Ibiza poate exista un adevărat tratament

Leacul pentru Coronavirus poate fi în marea din  Ibiza . Science – fiction? Nu este cazul: compania farmaceutică spaniolă PharmaMar a afirmat că un moluscul vertebrat, Aplidium albicans , trăiește în apele insulei , moleculele sale fiind ingredientul activ al medicamentului Aplidin.

Aplidin este un un medicament împotriva cancerului  utilizat pentru tratamentul mielomului multiplu, un puternic antiviral foarte eficient împotriva acestui tip de cancer și testat de laborator pentru combaterea Coronavirusului. Rezultatele sunt foarte încurajatoare, din acest motiv PharmaMar a solicitat Agencia Española del Medicamento să aprobe medicamentul ca tratament împotriva Covid-19

Dacă se va acorda autorizația, Aplidin va fi testat în a doua fază pe pacienții pozitivi din trei spitale din Madrid. Rezultatele studiilor in vitro asupra coronavirusului HCoV-229E uman, care au un mecanism de replicare similar cu cel al Covid-19, au fost un succes. Studiul a avut loc la Centrul Nacional de Biotecnologie al Centrului Superior de Investigații Cientifice (CSIC) și confirmă ipoteza că medicamentul poate fi cheia pentru a preveni înmulțirea și răspândirea virusului.

Coronavirus, Bill Gates: „Sunt gata să plătesc pentru producția de vaccin la Oxford”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.