Coronavirus în Marea Britanie: două cazuri confirmate

După cazurile confirmate  în Finlanda, Germania, Franța și Italia, Marea Britanie a confirmat existența a două persoane infectate cu Coronavirus. Este vorba despre doi pacienți care sunt tratați în departamentul de boli infecțioase din spitalul din Newcastle .

Surse guvernamentale au explicat că cei doi sunt membri ai aceleiași familii, dar nu au dorit să ofere alte detalii suplimentare cu privire la naționalitatea, vârsta sau sexul lor. Nici măcar nu se știe  dacă și când au călătorit în China. Au spus doar că încearcă să urmărească toate persoanele cu care au venit în contact ei pentru a verifica dacă nu au fost infectate.

Citește și Australia, un chinez are un atac de cord în stradă și moare: de teama virusului nimeni nu-l ajută

După această confirmare, cazurile de Coronavirus în Europa au crescut la 16 . Ultimile două cazuri confirmate sunt doi turiști chinezi din Italia , un caz în Finlanda , șase cazuri în Franța și cinci în Germania.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.