Coronavirus, în Marea Britanie aproape 2 mii de cazuri și 67 de morți

Autoritățile britanice din domeniul sănătății au actualizat bilanțul infecțiilor cu coronavirus. La ora 9:00 în această dimineață au fost depistate 1.950 de cazuri de infecție, comparativ cu 1.543 găsite ieri.

Citește și Coronavirus, ideea lui Trump: 1000 de dolari la fiecare american

În total, au fost efectuate teste pe 40.442 de persoane. Numărul persoanelor decedate au crescut  la 67 . Serviciul britanic de sănătate a precizat că victimele aveau între 45 și 93 de ani și aveau boli preexistente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.