Coronavirus în lume: numărul victimelor au depășit pragul de 260 de mii. În SUA, peste 2.000 de oameni au murit în ultimele 24 de ore

Peste 260.000 de decese cauzate de coronavirus înregistrate în întreaga lume, conform datelor actualizate ale universității americane Johns Hopkins. În prezent există 263.068 de decese raportate oficial, inclusiv 72.812 în Statele Unite și 30.150 în Marea Britanie. Cazurile totale de infecții au ajuns la 3. 744.585, din care 1,27 milioane doar în  SUA.

Coronavirus, starea de urgență din Spania s-a prelungit până pe 24 mai

În această țară, numai în ultimele 24 de ore, Covid-19 a ucis alte 2.073 de persoane, așa cum rezultă din ultimul sondaj al Universității John Hopkins.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.