Coronavirus în lume, peste 700 de mii de morți. O persoană moare la fiecare 15 secunde

Peste 700.000 de persoane au murit la nivel mondial din cauza pandemiei coronavirusului. Datele actualizate de la Universitatea Johns Hopkins vorbesc despre 700.647 de decese și 18.540.119 de cazuri la nivel global cu 11.134.735 de pacienți recuperați.

Știre bombă ! New York Times: ”Trump cercetat pentru fraudă bancară”

”Nu ne vom închide țara, a declarat președintele american Donald Trump vorbind despre pandemie și reiterând că Statele Unite au„ una dintre cele mai mici rate de mortalitate din lume. ” Dar Universitatea Johns Hopkins contrazice și spune că SUA se află pe locul patru în rândul celor primelor 20 țări cele mai afectate de pandemie (cu 4% din populația mondială, dar aproape 23% din decese).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.