Coronavirus, nou record în SUA: peste 57 de mii de infecții. Iubita fiului lui Trump este pozitivă

În SUA, un nou record de infecții cu 57.683 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore. Datele au fost publicate de ultima actualizare de la Universitatea Johns Hopkins. Numărul total de infecții a crescut la 2,78 milioane, în timp ce numărul deceselor au ajuns la 129.405 (ieri 728). În Texas, SUA, s-au înregistrat peste 7.000 de cazuri noi de coronavirus pentru a treia zi consecutivă.

Trump și-a schimbat părerea: „Sunt în favoarea măștii”

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr. și parte a campaniei pentru realegerea lui Donald Trump, este pozitivă pentru coronavirus. New York Times raportează, subliniind că Guilfoyle nu a fost recent în contact cu președintele Trump.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.