Coronavirus în Londra: Heathrow Holiday Inn desemnat un site de carantină pentru pacienți

Holiday Inn din Harlington, în apropierea aeroportului Heathrow din Londra, a fost desemnat un site de carantină pentru pacienții suspectați de coronavirus. Joi (27 februarie), un martor ocular a raportat site-ului britanic MyLondon că au fost instalate noi depozite din lemn, cum ar fi cele din jurul șantierelor și că agenții de securitate erau plasați în hotelul Bath Road.

Jurnaliștii de la MyLondon au vorbit cu un membru de la recepție declarând că hotelul nu este deschis publicului . Filiala lanțului hotelier popular a fost închisă publicului, iar personalului i s-a spus că nu va redeschide rezervările până în luna martie, nu mai devreme. Medicii din toată Londra sunt în alertă pentru cazurile care apar în Capitală, iar pacienții sunt rugați să nu meargă la medic, ci să sune la 111.

Citește și Coronavirus, primul mort în SUA. Trump anunță conferința de presă. Nu sunt recomandate călătoriile în Italia

Unele școli au trimis elevii și întreg personalul acasă, după ce câțiva dintre ei se întorseseră dintr-o vacanță în Italia și s-au simțit rău.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.