Coronavirus în Italia: 31.758 cazuri noi și 297 decese

În Italia, în ultimele 24 de opere s-au înregistrat  31.758 de cazuri noi de coronavirus , comparativ cu 215.886 de teste efectuate. În ultimele 24 de ore  297 de persoane au murit , pentru un total de 38.618 de la începutul pandemiei.

Citește și Și-au lăsat copilul de 2 ani afect de autism să rătăcească gol pe stradă: părinți arestați

Numărul pacienților internați în unitățile de terapie intensivă a crescut cu 97 (1.843 în total), în timp alte 972 de persoane au fost internate în alte secții Covid. Regiunea cu cel mai mare număr de noi infecții este Lombardia (8.919).

Primul ministru italian Giuseppe Conte vorbește despre cifre „îngrijorătoare”, dar adaugă: „Suntem încrezători că vom scăpa de pandemie în primăvară”. Guvernul și experții lucrează pentru a înțelege dacă sunt necesare noi măsuri pentru stoparea infecțiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.