Coronavirus, în Iran, aproape 14 mii de cazuri și peste 700 de decese

Cazurile de coronavirus din Iran au crescut la 13.938. Acest lucru a fost anunțat de purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, Kianoush Jahanpour. Numărul deceselor au crescut la 724, cu o creștere de 113 cazuri într-o singură zi, în timp ce 4.790 de persoane au fost vindecate.

Citește și Coronavirus, Germania închide granițele cu Franța, Elveția și Austria

Pentru a face față situației de urgență, autoritățile au solicitat populației să rămână închise acasă. “Anulează-ți toate călătoriile și rămâne în casa ta. Abia atunci vom vedea îmbunătățiri”, a spus Jahanpour.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.