Coronavirus, în Germania vor intra doar cetățenii UE și rezidenții

Germania va permite accesul doar cetățenilor Uniunii Europene și persoanelor cu permise de ședere pe termen lung să intre pe teritoriul său. Acest lucru a fost anunțat de ministrul de interne, Horst Seehofer, ca parte a măsurilor de combatere a epidemiei de coronavirus.

Citește și Coronavirus, psihoză și în Germania: supermarketurile luate cu asalt

Restricțiile vor fi în vigoare timp de 30 de zile. “Germania o va implementa imediat”, a spus cancelarul german, Angela Merkel, subliniind că menținerea fluxului de mărfuri va fi o prioritate. Cu toate acestea, el a adăugat că vor exista „consecințe foarte grave asupra afacerilor și întreprinderilor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.