Coronavirus, în Germania numărul infecțiilor a început să crească

Numărul infecțiilor cu coronavirus în Germania a crescut din nou. Pentru prima dată din luna martie, o persoană a infectat alta. Institutul Robert Koch a anunțat că s-au  înregistrat  156.337 de cazuri de infecții și 5.913 victime.   Angela Merkel a precizat luni că nu dorește să accelereze relaxarea măsurilor restrictive, dar presiunea și dezbaterea asupra acesteia crește.

Germania pariază pe vaccinul TB ca soluție împotriva Covid-19

Coreea de Nord, Seul: Kim nu este bolnav, s- ascuns de teama de coronavirusului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.