Coronavirus, în Germania alte 5 mii de cazuri în numai 24 de ore

Germania a înregistrat cu aproximativ 5 mii de cazuri de infecții cu Coronavirus mai mult decât ieri și o creștere cu o treime a numărului de decese, de la 148 la 198, a anunțat astăzi  Robert Koch Institut. Numărul de cazuri confirmate de infecție a ajuns la 36.508, cu 4995 mai mult decât în ​​ziua precedentă.

Citește și Coronavirus, peste 3.600 de decese în Spania

Conform cifrelor furnizate de Universitatea John Hopkins, în țară ar fi 37.000 de persoane infectate și 206 de morți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.